طرز تهیه
- فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- ظرفهای سوفله را کمی چرب کنید. (ظرف سوفله معمولا ظرف کوچکی با عمق 10 سانتیمتر است.)
- ظرف سوفله را کمی گرم کنید و سپس کف و دیواره ظرف سوفله را با دو قاشق پودر قند به طور یکدست پوشش دهید.
- کره را در تابهای ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا آب شود.
- آرد را 2 بار الک کنید، آرام آرام به کره آب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.
- شیر را آرام آرام به آرد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مایه یکنواختی بدست آید، سپس به مدت 2 دقیقه روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود.
- مایع را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- زردههای تخممرغ را دانه دانه به مواد آماده شده اضافه کنید و هم بزنید.
- سفیدههای تخممرغ و شکر را جداگانه در کاسه ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا سفت شود.
- سفیده تخممرغ و سس شکلات را با هم مخلوط کنید و 3/4 ظرفهای سوفله را از مواد پر کنید.
- ظرفهای سوفله را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.
برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.