شما اینجا هستید:

کوپا » دستور پخت » کروسان شکلات

کروسان شکلات

طرز تهیه

  1. خمیر مایه فوری، آب ولرم . ا قاشق غذاخوری شکر را داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید، برای مدتی کنار بگذارید تا خمیر مایه عمل کند.
  2. شکر، نمک، شیر و ۵۰ گرم کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود.
  3. از روی حرارت بردارید و آرد را به آن اضافه کنید.
  4. کمی هم بزنید و سپس خمیر مایه را نیز اضافه کنید و خوب با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
  5. خمیر را ورز دهید و برای مدت ۲ ساعت در یخچال به آن استراحت دهید.
  6. خمیر را روی سطح صافی به وسیله وردنه صاف کنید.
  7. برای درست کردن کروسان نیاز دارید تا خمیر را تا اندازه ممکن نازک کنید.
  8. خمیر را به صورت مثلث‌های متساوی‌الساقین برش بزنید.
  9. یک یا دو قاشق چای‌خوری از شکلات صبحانه کوپا روی هر مثلث قرار دهید و از قسمت پهن مثلث شروع به لوله کردن آن کنید.
  10. کمی زرده تخم‌مرغ و شکر را به وسیله قلمو روی هر کروسان بمالید.
  11. کروسان‌ها را روی سینی فر بچینید و سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

مقدار

شکلات صبحانه کوپا 100 گرم (طعم دلخواه)
آرد 2 پیمانه
نمک1/4 قاشق چای‌خوری
کره150 گرم
خمیر مایهیک قاشق چای‌خوری
آب ولرم نصف لیوان
زرده تخم مرغ 2 عدد
شیر 1/4 لیوان