شما اینجا هستید:

کوپا » دستور پخت » ژله خرده شیشه

ژله خرده شیشه

طرز تهیه

  1. ژله با طعم‌های مختلف را در قالب‌های جداگانه آماده کنید.
  2. هر بسته را در یک لیوان آب جوش حل کنید و به همراه یک لیوان آب سرد، ترجیحا در قالب مستطیل آماده کنید.
  3. از قالبی استفاده کنید که بعد از آماده شدن، بتوانید به راحتی ژله را برش دهید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
  4. ژله آلوئه‌ورا را به همراه آب جوش آماده کنید و به جای آب سرد از شیر، خامه یا بستنی استفاده کنید. استفاده از شیر،‌ بستنی یا خامه به ژله شما رنگ سفید می‌دهد، در صورت تمایل می‌توانید ژله را با رنگ طبیعی خودش (بی‌رنگ) آماده کنید.
  5. در یک قالب بزرگتر تکه‌های رنگی ژله‌های مختلف را بریزید و بر روی همه آن‌ها ژله آلوئه‌ورا را اضافه کنید.
  6. بعد از اینکه ژله به طور کامل شکل گرفت، از قالب خارج کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

مقدار

طعم‌های مختلف ژله کوپاهر طعم 1 بسته
ژله آلوئه ورا2 بسته
شیر، بستنی یا خامه(بسته به ذائقه)1 پیمانه