شما اینجا هستید:

کوپا » دستور پخت » رول دارچین-شکلات

رول دارچین-شکلات

طرز تهیه

  1. ابتدا شیر،‌ روغن مایع، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید تا مایه‌ای یک‌دست حاصل شود.
  2. در کاسه‌ای دیگر آرد و پودر خمیرترش را با هم مخلوط کنید و به مایه آماده شده اضافه کنید.
  3. خمیر به دست آمده را به مدت یک‌ ساعت استراحت دهید.
  4. خمیر را به وسیله وردنه باز کنید و به صورت مستطیلی بزرگ درآورید.
  5. روی خمیر را با دارچین و شکلات بپوشانید.
  6. خمیر را به صورت رول درآورید و از عرض با قطر دو سانتی‌متر برش بزنید.
  7. هر تکه از خمیر را به صورت تخت روی سینی فر بچینید.
  8. کمی زرده تخم‌مرغ را به همراه کره، شکر و زعفران بزنید و با قلمو روی رول‌ها بکشید.
  9. مدت زمان ۴۵ دقیقه زمان لازم است تا رول دارچین-شکلات در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزد.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

مقدار

شکلات صبحانه کوپا (طعم دلخواه)یک بسته
پودر خمیر ترش2 قاشق غذاخوری
زرده تخم‌مرغیک عدد
زعفرانیک قاشق
کره 50 گرم
نمک یک قاشق مرباخوری
آرد حدود 400 گرم
شکر یک دوم پیمانه
دارچین دو قاشق غذاخوری
شیرنصف پیمانه
روغن مایع1/4 پیمانه