شما اینجا هستید:

کوپا » دستور پخت » شکلات گلاسه

شکلات گلاسه

طرز تهیه

  1. کمی شکلات کوپا را روی حرارت قرار دهید، با اضافه کردن کمی شیر، شکلات را رقیق کنید.
  2. دیواره‌های لیوان را با سس شکلات تزیین کنید. (سس شکلات را داخل لیوان بریزید و لیوان را بچرخانید تا دیواره‌ داخلی لیوان به شکلات آغشته شود.)
  3. چند اسکوپ بستنی وانیلی داخل لیوان بریزید و باقی سس شکلات را روی بستنی بریزید.
  4. درصورت تمایل می‌توانید با کمی خامه و میوه‌های دلخواه شکلات گلاسه را تزیین کنید. (همچنین از بیسکوییت و اسمارتیز برای تزیین بیشتر شکلات گلاسه می توان استفاده کرد.)

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

مقدار

شکلات کوپا سه چهارم پیمانه
شیر پرچربنصف پیمانه
بستی وانیلیمتناسب با حجم لیوان
خامهیک پیمانه
انواع میوهبه میزان دلخواه