شما اینجا هستید:

کوپا » دستور پخت » سوفله شکلات

سوفله شکلات

طرز تهیه

  1. فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  2. ظرف‌های سوفله را کمی چرب کنید. (ظرف‌ سوفله معمولا ظرف کوچکی با عمق ۱۰ سانتی‌متر است.)
  3. ظرف‌ سوفله را کمی گرم کنید و سپس کف و دیواره ظرف سوفله را با دو قاشق پودر قند به طور یک‌دست پوشش دهید.
  4. کره را در تابه‌ای ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا آب شود.
  5. آرد را ۲ بار الک کنید، آرام آرام به کره آب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.
  6. شیر را آرام آرام به آرد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مایه یکنواختی بدست آید، سپس به مدت ۲ دقیقه روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود.
  7. مایع را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  8. زرده‌های تخم‌مرغ را دانه دانه به مواد آماده شده اضافه کنید و هم بزنید.
  9. سفیده‌های تخم‌مرغ و شکر را جداگانه در کاسه ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا سفت شود.
  10. سفیده تخم‌مرغ و سس شکلات را با هم مخلوط کنید و ۳/۴ ظرف‌های سوفله را از مواد پر کنید.
  11. ظرف‌های سوفله را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

مقدار

تخم مرغ4 عدد
شکلات کوپا (طعم دلخواه)1 پیمانه
پودر قند1/4 پیمانه
کرهسه قاشق غذاخوری
شیر1 پیمانه