شما اینجا هستید:

کوپا » دستور پخت » تارت میوه و ژله

تارت میوه و ژله

طرز تهیه

  1. برای آماده کردن خمیر تارت،‌ آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
  2. کره را به قطعات کوچک تقسیم کنید و به همراه آرد ورز دهید.
  3. در این مرحله خمیر شما تکه تکه شده است. ورز دادن زیاد باعث می‌شود روغن خمیر بیشتر شود. برای چسبندگی بیشتر می‌توانید کمی آب اضافه کنید.
  4. پس از اینکه خمیر یک‌دست شد، آن را داخل کیسه بپیچید و حداقل به مدت دو ساعت داخل یخچال نگه‌داری کنید.
  5. خمیر آماده را داخل قالب مخصوص تارت پهن کنید.
  6. به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر و با حرارت ۱۸۰ درجه بپزید.
  7. قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.
  8. توت‌فرنگی‌ها را خرد کنید یا در صورت تمایل به صورت کامل بر روی خمیر تارت قرار دهید.
  9. ژله توت‌فرنگی را به طریقی که در پشت بسته گفته شده، آماده کنید.
  10. ژله را بر روی توت‌فرنگی‌ها بریزید و در یخچال قرار دهید.
  11. همین روش را با میوه‌های دیگر نیز می‌توانید امتحان کنید.
  12. درصورتی که از میوه‌های مختلف استفاده می‌کنید برای رویه از ژله آلوورا استفاده کنید.

برای خرید محصولات کوپا از سوپر مارکت آنلاین کلیک کنید.

مواد لازم

مقدار

توت‌فرنگی400 گرم
ژﻟﻪ توت فرنگییک بسته
شکردو ﺗﺎ سه ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭی
آرددو ﭘﯿﻤﺎنه
ﮐﺮﻩ150 گرم
آﺏ سردنصف ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
بیکینگ پودریک قاشق چای‌خوری

محصولات مرتبط