شما اینجا هستید:

کوپا » وبلاگ

اخبار

رویداد ها، آخریمن محصولات، اخبار دنیای آشپزی را در این قسمت ببینید.

۰۴

اردیبهشت

۸خاصیت ژله کوپا

دسته بندی: تازه ها| ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۶

۱) برای پوست خوب است

ژله حاوی آمینو اسیدهای طبیعی است که برای پوست خوب است. به بازسازی سلول‌های جدید بدن کمک می‌کند. از پیدایش علائم پیری پوست جلوگیری می‌کند.  ژله برای تولید کلاژن خوب است. ژله دارای اسید اسپارتیک غنی است که به فرآیند بازسازی کمک می‌کند. بنابراین خوردن آن در حد میانه ضرری ندارد.

 ۲) برای عملکرد کاهش و افزایش وزن خوب است

ژله کالری کمی دارد در نتیجه برای دست یافتن به وزن ایده‌آل مناسب است. برخلاف دیگر محصولات شیرین، قند آن بسیار بالا نیست.

 ۳) سیستم ایمنی بدن را ارتقاء می‌دهد

ژله از کربوهیدرات و ویتامین B غنی است. به افزایش ایمنی بدن کمک می‌کند. خیلی از افراد ترجیح می‌دهند بعد از جلسات ورزشی و یا در زمان افسردگی ژله بخورند.

۴) برای سلامت مو خوب است

ژله منبع غنی اسید فولیک بوده که برای سلامت مو مفید است. از نازک شدن و ریزش مو جلوگیری می‌کند.

 ۵) به کاهش کلسترول بد کمک می‌کند

همه می‌دانند که اگر سطح کلسترول بد در بدن افزایش یابد می‌تواند منجر به حمله قلبی شود. ژله به کاهش کلسترول بد یعنی LDL کمک کرده و سطح کلسترول خوب بدن را افزایش می‌دهد. ژله به جلوگیری از خطر بیماری‌های قلبی کمک می‌کند.

 ۶) برای التهاب و ورم مفاصل خوب است

ژله از ژلاتین طبیعی تهیه شده است که می‌تواند نرمی مفاصل را افزایش داده و از التهاب و ورم مفاصل جلوگیری کند. ژله همچنین می‌تواند تورم ناشی از درد مفاصل را کاهش دهد.

۷). استرس را کاهش می‌دهد

آمینو اسیدهای ضروری در ژله می‌تواند استرس را کاهش دهد. همچنین می‌تواند نشانه‌های ضعیف افسردگی در زنان را کاهش دهد.

 ۸) ناهنجاری‌های پوست را کاهش می‌دهد

ژله رده‌هایی از اینوزیتول و نیاسین دارد که از برخی از ناهنجاری‌های پوستی جلوگیری می‌کند. در حقیقت مصرف مکرر ژله به کاهش ناهنجاری‌هایی نظیر آکنه و روزاسه (نوعی بیماری مربوط به بینی و گونه‌ها که ضایعات آکنه مانند، گشاد شدگی مویرگ‌ها مشخص می‌شود) را کاهش می‌دهد.

۰۴

اردیبهشت

با کوپا شاد و سرحال باشید

دسته بندی: تازه ها| ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۶

شکلات باعث احساس شادي و سرحالي مي‌شود.
منبع: سايت سلامتبخش مقالات پزشکي و بهداشتي

شکلات نه تنها خوشمزه است بلکه يک پژوهش جديد نشان داده که براي سلامتي مفيد است.

پيشتر تاثير مثبت شکلات خالص بر کاهش فشار خون و بيماري‌هاي قلبي ثابت شده بود. ولي بر اساس يک پژوهش جديد در کشور سوئد، شکلات خالص يا شکلات سياه باعث کاهش احتمال سکته مغزي مي‌شود.

پژوهشگران اين تاثير را به ماده‌اي به نام فلائونوئيد موجود در کاکائو خالص نسبت مي‌دهند.

شکلات ترشح هورمون آندروفين در بدن را تحريک مي‌کند که باعث احساس شادي و سرحالي مي‌شود.

مقدار مناسب مصرف شکلات براي تاثيرات مثبت در بدن، هفته‌اي ۴۵ گرم است.

 

۲۴

اردیبهشت

خوردن بیسکویت کرمدار و روانشناسی فردی!

دسته بندی: تازه ها| ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵

بيسكويت كرمدار خود را چگونه مي‌خوريد؟

(طبق تحقيقات روان‌شناسان، شيوه خوردن بيسكويت كرمدار تا حدود زيادي شخصيت افراد را بازگو مي‌كند. شما چطور بيسكويت كرمدار خود را مي‌خوريد؟ )
بيسكويت كرمدار خود را چگونه مي‌خوريد؟ (انتخاب كنيد)

۱- بيسكويت را يك دفعه مي‌خوريد.
۲- هر بار يك گاز مي‌زنيد.
۳- آن را در تكه‌هاي كوچك به آرامي گاز زده و هر بار مزه هر تكه را امتحان مي‌كنيد.
۴- ريز ريز به آن  نوك مي‌زنيد.
۵- آن را در شير، چاي، قهوه و … فرو برده و مي‌خوريد.
۶- بيسكويت را دو قسمت كرده اول كرم آن، سپس بيسكويت را مي‌خوريد.
۷- دو لايه بيسكويت را از هم جدا كرده كرم آن را مي‌خوريد و نان بيسكويت را دور مي‌ريزيد.
۸- فقط نان بيسكويت را مي‌خوريد و كرمش را نمي‌خوريد.
۹- فقط بيسكويت را ليس مي‌‌زنيد.
۱۰ – اصلا بيسكويت كرمدار دوست نداريد.

بخونيد و انتخاب كنيد سپس نتیجه انتخابتان را در زیر بخوانيد.

بيسكويت را يك دفعه مي‌خوريد:
شما زندگي را به آساني مي‌گذارنيد با شما بودن باعث تفريح است. بي باك و نترس هستيد. حس مسئوليت‌پذيري كمي داريد. هيچ كس نبايد بچه‌هايش را به شما بسپارد.

هر دفعه يك گاز مي‌زنيد:
خوشحال باشيد كه يكي از ۴-۵ ميليون نفر ديگر جهان هستيد كه بيسكويت خود را به اين شيوه مي‌خورند. خلاقيت كمي داريد، اما عيبي نداريد. نگران نباشيد آدم نرمال و معمولي هستيد.

به آرامي به آن گاز زده و هر بار مزه هر تكه را امتحان مي‌كنيد:
قوانين را دنبال مي‌كنيد. خيلي مرتب و منظم هستید و در مورد جزئيات هر چيزي بسيار باريك بين و دقيق هستيد.

كم‌كم و ذره ذره به آن نوك مي‌زنيد:
رئيس‌تان دوستتان دارد چرا كه كارتان را سريع انجام مي‌دهيد. هميشه يك ميليون كار براي انجام دادن داريد و هرگز زمان كافي براي انجام آنها نداريد. بازنشستگي زودرس در خانواده شما معمول است.

بيسكويت خود را در شير، چاي و… فرو برده و مي‌خوريد:
همه شما را دوست دارند، چرا كه هميشه سرزنده و فعال هستيد. دوست داريد تجارب بد خود را خوشايند كنيد و با استدلال عقلاني و منطقي، موقعيت‌هاي بد را به موقعيت‌هاي خوب تبديل كنيد. كشتار و قتل و وحشيگري را محكوم مي‌كنيد. بايد از مواد مخدر جدا دوري كنيد.

بيسكويت را دو قسمت كرده ابتدا كرم و سپس بيسكويت را مي‌خوريد:
طبيعت بسيار كنجكاوي داريد. از جدا كردن اجزاي تشكيل‌دهنده اشيا و دانستن اين كه آنها چگونه كار مي‌كنند لذت مي‌بريد، گرچه هميشه قادر به مونتاژ قطعات جدا شده نيستيد. بنابراين تمامي مدارك و شواهد كارهايتان را از بين مي‌بريد. وقتي كاري غلط از آب درآيد شما منكر دخالت خود رد آن كار مي‌شويد.

بيسكويت را دو قسمت كرده كرم آن را خورده، نان بيسكويت را دور مي‌ريزد:
در تجارت موفق هستيد و ريسك بازپرداخت را به جان مي‌خريد. آن جه را مي‌خواهيد به دست مي‌آوريد و بقيه را دور مي‌ريزيد. زياد احساساتي نيستيد و شيوه زندگي خود را داريد.

فقط بيسكويت را مي‌خوريد نه كرمش را:
از درد و رنج لذت مي‌بريد.

فقط بيسكويت را ليس مي‌زنيد:
از جانوران خزدار كوچك دوري كنيد و به يك روانكاو مراجعه كنيد.

اصلا بيسكويت كرمدار دوست نداريد:
شايد از خانواده ثروتمندي باشيد، دوست داريد لباس‌هاي زيبا بپوشيد و به رستوران‌هاي گران‌قيمت برويد، ادم مشكل‌پسندي هستيد و در مورد چيزهايي كه مي‌خريد، داريد و مي‌پوشيد ايراد گيريد. همه چيز بايد براي شما درست باشد.